Haptotherapie

Een sessie haptotherapie duurt 50-60 minuten en bedraagt €80,-.
Haptotherapie zit in het aanvullende pakket van je zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden een deel van een sessie, met een maximum bedrag per kalenderjaar. Het gaat niet af van je eigen risico. Om zeker te zijn wat jouw vergoeding is, neem contact op met je zorgverzekering of bekijk www.zorgwijzer.nl/vergoeding/haptotherapie

Als GZ-haptotherapeut werk ik volgens een beroepscode (samengevat: De Beroepscode GZ-Haptotherapeut steunt op de basisprincipes dat ieder mens recht heeft op verwezenlijking van zijn eigen mogelijkheden, op zelfbepaling, zelfbeschikking, respect en integriteit). Wil je daar meer over weten of wil je weten hoe om te gaan met een klacht? Verwijs ik je door naar de beroepsvereniging voor haptotherapeuten, waar je je hier verder over kunt laten informeren.

Fysiotherapie

Een sessie duurt 25 a 30 minuten en bedraagt €40,-.
Als je meer wilt weten over de vergoeding, vraag bij je zorgverzekeraar of kijk bij je vergoedingenoverzicht naar de vergoeding van ‘niet gecontracteerde fysiotherapie’.

Kickbokstherapie/Mindful wandelen

Een sessie duurt ongeveer een uur en de kosten zijn €95,-

Na een behandeling stuur ik je de factuur per mail. Je kunt betalen d.m.v. pin of zelf overmaken (termijn van 14 dagen). Afspraken 24 uur van te voren afgezegd worden niet in rekening gebracht.

BIG geregistreerd
Geregistreerd lid GZ haptotherapeut beroepsvereniging VVH
In bezit van AGB-codes fysiotherapie/haptotherapie
KvKnummer: 52660699