Onthaasten spreekt mij om verschillende redenen aan. Ten eerste omdat ik zelf heb kunnen ervaren wat onthaasten je kan brengen, zoals meer rust in mijn denken en voelen. Ik sta daardoor beter in contact met de signalen die mijn lichaam aangeeft en wat ik daarbij voel en wat het mij doet op emotioneel vlak. Door meer in verbinding te staan met wat er nu leeft, ben ik in staat adequater te handelen. Ik sta dichterbij mijn grenzen en heb hierdoor minder tijd nodig om weer op te laden voor meer energie.

Ook heb ik kunnen ervaren dat onthaasten mijn cliënten veel kan brengen, zowel binnen de haptotherapie alswel bij fysiotherapie. Veel mensen zijn de rust kwijt in hun dagelijks bestaan. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Uiteindelijk heb je het gevoel dat je geleefd wordt en weet je niet goed meer richting en invulling te geven aan wat je past. Je probeert alle ballen in de lucht te houden en doet wat er van je verwacht wordt. Met alle gevolgen van dien.

Als je voor haptotherapie komt, kijken we naar de oorzaak van de onrust. We maken (weer) verbinding met wat er te voelen is op zowel lichamelijk als emotioneel vlak. Soms zijn er onverwerkte emoties die naar boven komen en op deze manier een plek krijgen in het leven. Aan de hand van aanrakingen, gesprekken en ervaringsoefeningen verkrijgen we meer inzicht in jouw patronen en wat je nodig hebt.

Kom je voor fysiotherapie, dan zoeken we uit wat voor gevolgen onrust heeft voor je fysieke gesteldheid en wat dit betekent voor je lichamelijke klacht en herstel.